MapServer Paketë Produktesh

Note

Që prej lëshimit të versionit MapServer 6.0, projekti MapServer përfshin një paketë të produkteve Burim i Hapur, për të siguruar një seri të plotë të mjeteve në internet të hartës për komunitetin. Komiteti Drejtues i Projektit MapServer mban të gjitha këto produkte nën çadër të vetme të MapServer.

Note

Zhvillues në kërkim për të kontribuar në projektet Github duhet të rishikojnë MapServer’s Github udhëzimet

Bërthama MapServer

Bërthama e MapServer burim kryesor, është i shkruar në C, dhe vazhdimisht është një nga më të shpejtit dhe më të konfiguruarit motorë të hartës në internet në botë.

KafazMap

Që nga MapServer 6.0, MapServer gjithashtu përfshin aftësitë të fuqishme depozitimi kalimi përmes projektit MapCache.

OWSvockël

Që nga MapServer 6.0, MapServer gjithashtu përfshin aftësi shumë të nevojshme për të kryer kërkesat transaksionare (redaktimi në internet i karakteristikave të) nëpërmjet specifikimit WFS, duke përdorur projektin TinyOWS.