Mirë se vini në MapServer

MapServer është një Burim i Hapur platformë për publikimin e të dhënave hapësinore dhe aplikacionet hartë interaktive për faqe. Fillimisht i zhvilluar në mesin e viteve-1990 në Universitetin e Minesotës, MapServer është lëshuar nën një MIT-style licence, dhe punon në të gjitha platformat e mëdha (Windows, Linux, Mac OS X). MapServer nuk është i plotë me veçori GIS sistemi, as nuk aspiron që të jetë.

The MapServer Project Steering Committee (PSC), sanctioned by OSGeo, manages and administers the project which is maintained, improved, and supported by developers and users from around the world. See the community activities page for mailing lists, etc.

Tip

Follow MapServer on Twitter

Më shumë rreth MapServer

MapServer Paketë Shtëpi

MapServer, MapCache, TinyOWS shtëpi

Shkarkoni Paketën MapServer

Shkarkoni paketën

Njoftime Fundit

2017-11-15 - MapServer 7.0.7 is released

The maintenance release of MapServer 7.0.7 is now available. See the 7.0.7 changelog for the full list of changes.

Shkoni tek shkarko për të përfituar një kopje.

2017-09-29 - MapCache 1.6.1 and 1.4.2 are released

Maintenance releases of MapCache have been issued in order to fix CVE-2017-12808. See the 1.6.1 changelog or 1.4.2 changelog for the full list of changes.

Shkoni tek shkarko për të përfituar një kopje.

2017-06-21 - MapServer 7.0.6 is released

The maintenance release of MapServer 7.0.6 is now available. See the 7.0.6 changelog for the full list of changes.

Shkoni tek shkarko për të përfituar një kopje.

2017-05-09 - MapServer 7.0.5 is released

The maintenance release of MapServer 7.0.5 is now available. See the 7.0.5 changelog for the full list of changes.

Shkoni tek shkarko për të përfituar një kopje.

2017-04-13 - MapCache 1.6.0 is released

Shkoni tek shkarko për të përfituar një kopje.

2017-01-16 - MapServer 7.0.4, 6.4.5, 6.2.4, and 6.0.6 are released

Maintenance releases of MapServer have been issued in order to fix CVE-2017-5522. See the 7.0.4 changelog, 6.4.5 changelog, 6.2.4 changelog, 6.0.6 changelog, for the full list of changes.

Shkoni tek shkarko për të përfituar një kopje.

Shiko të gjithë Njoftime.

Denver, USA. Home of FOSS4G 2011. Map data by more…)