Kontribuesit

MapServer ka qenë aq shumë i suksesshëm në botë online të hartës përmes kontributit bujare në vite nga sponsorët dhe kontribuesit të burimeve të kodit .

Note

Projekti MapServer mbështetet nga zhvilluesit e saj për të mbajtur këtë faqe të azhornuar dhe të sakta. Nëse ju mendoni se për shkak të mirëbesimeve është anashkaluar, ju lutem kontaktoni zhvilluesin që përfundoi punën për kompaninë tuaj apo organizatën, dhe ne do ju shtojm në këtë listë. Ju faleminderit!

Sponsorët (Të tanishme apo Paraprake)

DM Solutions
 • OGC mbështetje (2001-2005)

 • PHP-MapScript implementim dhe mbështetje

 • MapServer Menaxhimi Lëshimi

 • Binarët Windows

 • Instaluesit MS4W dhe FGS

 • Dokumentacioni Produktit

Environment Canada
 • RFC 13: SOS Mbështetje Serveri (2006-2007)

i-cubed
 • OUTPUTFORMAT / 24-bit color mbështetje raster (2002)

RealGo
 • Përmirësime SWIG mapscript (2003-2004)

Refractions Research
 • Implementimi ShpejtëCGI (2004).

TMC Technologies
 • RFC 5: MapServer Përmirësimet Riprojektimit Horizon (2005).

Tydac AG
 • Harta Rrotulluese (2004)

 • RFC 4: MapServer Raster Ri-model(2005)

Kontribuesit Kodit Burimit (të tanishme apo paraprake)